top of page

6 Flessen bier van 33 cl - Speciale selectie lokaal en ambachtelijk bier gebrouwen in Gent, BELGIË. Sterk bier 5-9% ABV

SAISON bottle.jpg

'La Saison de Bruxelles' is een licht amberkleurig blondje, hergist op fles.

Een geweldig bier, gemakkelijk en aangenaam om te drinken, het wordt gekenmerkt door zijn fruitige en bloemige aroma's en biedt een droge en zeer verfrissende afdronk. 6,0% Alc.

Keekebisj is een Blond tripel biertje van 8% alc.

Gebrouwen met gerst en tarwe en koud gehopt met exotische hopsoorten voor mooie subtiele citrus aroma's.

Keekebisj bottle.jpg
LA CAMBRE bottle.jpg

'La Cambre Blonde'

Een subtiele bitterheid met een delicate droge toets in de mond, een fijn en aanhoudend schuim, het lage suikergehalte maakt het de ideale dorstlesser. 5.6% alc.

'Arever Ambree double'

Bier van drievoudige gisting uitgewerkt in hoge gisting. Gebrouwen met 3 soorten mout en 3 soorten hop. Dubbel hoppen: traditioneel en droog.

AREVER bottle.jpg
IMG_0869.jpg

Libidus PEARL - Liefdesbier

Mysterieus kruidig.

Het smakenpalet van milde hop, 14 kruiden, Physalis en Stevia vertaalt zich in een ware smaakevolutie met moutige afdronk. 6.5%

Dikkenek Blond 6,7% alc.

Ongefilterd en zonder toegevoegde suikers. Een dorstlessend bier, Gemakkelijk te drinken en licht verteerbaar. Mooie aanhoudende bitterheid in de mond. Toetsen van citrusfruit met een licht ananas accent.

DIKKENEK bottle.jpg

BRUSSEL

 

Brussel telde destijds 120 ambachtelijke brouwerijen; veel straatnamen verwijzen ernaar: de rue des Brasseurs, de rue du Houblon, etc. Vandaag is Brussel trots op zijn vele traditionele en innovatieve (micro)brouwerijen , zoals Arever, l’Annexe, En Stoemelings, enz.

bottom of page